Makuupussit Info
Lajit » Vaellus » Makuupussit yms » Makuupussit » Talvikäyttöön »

RAB Ascent 1100 untuvamakuupussi


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 21.60 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Evergreen
Evergreen

Koko
Regular (<185cm)
XL (<200cm) +20.00 €

Muu ominaisuus
Vasen vetoketju


Saatavuus
Heti

Varastotilanne

Arvostelut
Yleisarvosana ()

Tuotteen kuvaus

Comfort: -11°C
Limit: -19°C
Extreme: -40°C

Rab Ascent 1100 on mediaanipainoinen untuvatäytteinen makuupussi joka on suunniteltu erityisesti säännölliseen ulkoilukäyttöön.

1100g 650FP eurooppalaista untuvaa pussin täytteenä, tekee Ascent 1100 pussista lämpimin Ascent pussien sarjassa. Pussin sisä- ja ulkopinta on kestävää Pertex¨ Microlight kangasta ja muodoltaan makuupussi on "leveä muumio". Tämä onkin erinomainen valinta yleiseen ulkoilu- ja retkeilykäyttöön ja myös hyvä valinta ensimmäisen makuupussin ostajalle.

Ascent makuupussivalikoiman pusseissa on erinomaiset ominaisuudet, joista löytyy samankaltaisuuksia teknistempien makuupussien kanssa kuten esimerkiksi taskut, vetoketjumekanismit sekä kylmien kohtien estojärjestelmä.

Puuvillainen säilytyspussi.

Käsin täytetty Derbyshiressä, Britanniassa.

Perustiedot:
Weight: 1590g / Pertex® Endurance outer fabric / Light-weight nylon inner fabric / 650FP R.D.S. Certified European Duck Down / Rab® Fluorocarbon free Hydrophobic Down developed in conjunction with Nikwax


Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 700 x 470 x 250 mm.

Comfort
-11 °C

Limit
-19 °C

Extreme
-40 °C

Eriste/Täyte
Untuva

Paino
1.59 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.20 kg)

Kommentit
Kimmo V. kirjoitti 23.04.2019 :
Lämmin makuupussi kylmempiin keleihin. Nyt on ilmat olleet sen verran lämpösiä joten ihan kylmistä ei ole kokemuksia, seuraavaa talvea odottaessa. kommentoidaan lisää sitten.

Olli-Pekka P. kirjoitti 15.03.2019 :
Muuten todella hyvä, mutta niin sanottu kompressiopussi on surkea.

Kirsi N. kirjoitti 28.01.2019 :
Hankin pussin kangaslaavussa majoittumista varten. Retkellä pakkasta oli yöllä n. -23 astetta ja hyvin tarkeni. Päällä oli toki merinokerrasto, villasukat, villapaita, pipo ja hanskat. Pussi lämpeni suht nopeasti ja pään kiristysnauhoilla sai säädettyä ilma-aukon sopivaksi. Untuva lämmitti hyvin, toinen yö nukuttiin sisällä, jolloin käytin pussia peittona. Talviyöpymisiä tulee tehtyä aika harvoin, mutta retkeilevälle viisihenkiselle perheelle hyvä pakkaspussi on varmastikin pitkän ajan sijoitus, jolle tulee käyttöä. Untuvatäytteinen pussi vie kompressiopussiinkin pakattuna paljon tilaa. Tämä on hyvä huomioida tavaramäärän suunnittelun kannalta.

jar...@...om kirjoitti 26.06.2018 :
Laadukkaan oloinen pussi. Hyvin tarkenee ainakin +5 asteessa nukkua, talvella testataan kylmemmät olot. Mukana iso säilytyspussi sekä kanoottisäkki tyylinen kuljetuspussi, joka on ilmatiivis ja vaikuttaisi vesitiiviltäkin. Vetoketju pienihampainen, aika näyttää kuinka se kestää.

Markus H. kirjoitti 16.02.2018 :
Kokemuksia pussista vasta alle -15 pakkasilta, mutta vaikuttaa hyvältä. Mukana tuleva kuivapussi tyyppinen suojapussi on hyvän tilava pakkasella pakattavaksi, mutta melko tilaa vievä makuupussin pakkautuvuuteen nähden. Kompressiopussilla makuupussi menee pieneen tilaan. Mukana tuli myös käytännöllinen säilytyssäkki. Kammissa nukkuessa huomasin, että vetoketjun vedin on fosforoitu.

Nimimerkki Juho kirjoitti 28.12.2018 :
Nyt tuli ekat oikeat pakkaset. Pussin arvot lienee esitetty sivuilla väärin, ne taitaa olla Rab ascent 900 pussin arvot, eivät tämän 1100 pussin. Ylläpito voisi tarkistaa ja kommentoida vaikka tähän olenko väärässä. Nyt oli pakkasta noin 20 astetta ja näyttää että noihin keleihin pussi on tehty. Ei ollut enää hiki, laavussa tuuli ekana yönä ja vähän oli viileää, mutta ei varsinaisesti palellut. Telttayö vielä aavistuksen kylmemmässä oli aavistuksen lämpimämpi. En ole sitä parhaiten tarkenevaa tyyppiä, mutta 20 asteen pakkaseen asti riittää minulle mainiosti. Hyvin tarkenevalle kylmempäänkin. Valtavan tilava, etenkin kun minulla on tuo pidempi (se on tarpeettoman iso) mutta hyvin toimiva. Kun kääntää kylkeä, pussi seuraa hienosti. Huppu on hyvin suunniteltu, kun kiristää todella tiukkaan, pysyy hengitysreikä todella hyvin oikeassa paikassa. Tässä on monta juttua onnistunut hyvin.

Nimimerkki Juho kirjoitti 24.10.2018 :
Eka yö kokeiltu eli hain pussia, jolla pärjäisi noin 10 pakkasasteeseen mukavasti ja joka jatkuisi siitä mihin edellinen loppuu. Sillä nukun laavussa nollan pintaan eli tällä pitäisi pystyä nukkumaan nollassa mukavasti. Ei näköjän osunut, pussi on ihan liian kuuma tuohon keliin. Lämpökaulus oli auki, huppua pienennetty ihan aavistuksen verran, mutta ei missään nimessä kiinni asti. Heräsin yöllä hiestä märkänä, jalassa lyhyet kalsarit. Villasukat piti ottaa pois heti kun meni pussiin. Yöllä oli keli nollan pinnassa, auton ikkunat piti rapata. Katsotaan kun tulee talvi mihin asti tämä riittää sitten kun tulee kunnolla talvi.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Makuupussi.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima makuupussien verkkokauppa.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-16), info@varuste.net
Shuriken-toiminnanohjaus