Makuupussit Info
Lajit » Vaellus » Makuupussit yms. » Makuupussit » Talvikäyttöön »

RAB Ascent 1100 untuvamakuupussi

RAB Ascent 1100 untuvamakuupussi

Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 21.60 €/kk

Määrä
kpl

Väri
RAB Ascent 1100 untuvamakuupussi Evergreen
Evergreen
Evergreen

Koko
Regular (<185cm)
XL (<200cm) +20.00 €

Muu ominaisuus
Vasen vetoketju


Saatavuus
Arviolta 14 - 40 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Arvostelut
Yleisarvosana (4 arvostelua)

Tuotteen kuvaus

Comfort: -11°C
Limit: -19°C
Extreme: -40°C

Rab Ascent 1100 on mediaanipainoinen untuvatäytteinen makuupussi joka on suunniteltu erityisesti säännölliseen ulkoilukäyttöön.

1100g 650FP eurooppalaista untuvaa pussin täytteenä, tekee Ascent 1100 pussista lämpimin Ascent pussien sarjassa. Pussin sisä- ja ulkopinta on kestävää Pertex¨ Microlight kangasta ja muodoltaan makuupussi on "leveä muumio". Tämä onkin erinomainen valinta yleiseen ulkoilu- ja retkeilykäyttöön ja myös hyvä valinta ensimmäisen makuupussin ostajalle.

Ascent makuupussivalikoiman pusseissa on erinomaiset ominaisuudet, joista löytyy samankaltaisuuksia teknistempien makuupussien kanssa kuten esimerkiksi taskut, vetoketjumekanismit sekä kylmien kohtien estojärjestelmä.

Puuvillainen säilytyspussi.

Käsin täytetty Derbyshiressä, Britanniassa.

Perustiedot:
Weight: 1590g / Pertex® Endurance outer fabric / Light-weight nylon inner fabric / 650FP R.D.S. Certified European Duck Down / Rab® Fluorocarbon free Hydrophobic Down developed in conjunction with NikwaxTuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 700 x 470 x 250 mm.

Comfort
-11 °C

Limit
-19 °C

Extreme
-40 °C

Eriste/Täyte
Untuva

Paino
1.59 kg (myyntipakkauksen kanssa 2.20 kg)

Kommentit
jar...@...om kirjoitti 26.06.2018 :
Laadukkaan oloinen pussi. Hyvin tarkenee ainakin +5 asteessa nukkua, talvella testataan kylmemmät olot. Mukana iso säilytyspussi sekä kanoottisäkki tyylinen kuljetuspussi, joka on ilmatiivis ja vaikuttaisi vesitiiviltäkin. Vetoketju pienihampainen, aika näyttää kuinka se kestää.

Markus H. kirjoitti 16.02.2018 :
Kokemuksia pussista vasta alle -15 pakkasilta, mutta vaikuttaa hyvältä. Mukana tuleva kuivapussi tyyppinen suojapussi on hyvän tilava pakkasella pakattavaksi, mutta melko tilaa vievä makuupussin pakkautuvuuteen nähden. Kompressiopussilla makuupussi menee pieneen tilaan. Mukana tuli myös käytännöllinen säilytyssäkki. Kammissa nukkuessa huomasin, että vetoketjun vedin on fosforoitu.

Nimimerkki Juho kirjoitti 24.10.2018 :
Eka yö kokeiltu eli hain pussia, jolla pärjäisi noin 10 pakkasasteeseen mukavasti ja joka jatkuisi siitä mihin edellinen loppuu. Sillä nukun laavussa nollan pintaan eli tällä pitäisi pystyä nukkumaan nollassa mukavasti. Ei näköjän osunut, pussi on ihan liian kuuma tuohon keliin. Lämpökaulus oli auki, huppua pienennetty ihan aavistuksen verran, mutta ei missään nimessä kiinni asti. Heräsin yöllä hiestä märkänä, jalassa lyhyet kalsarit. Villasukat piti ottaa pois heti kun meni pussiin. Yöllä oli keli nollan pinnassa, auton ikkunat piti rapata. Katsotaan kun tulee talvi mihin asti tämä riittää sitten kun tulee kunnolla talvi.

Lisää kommentti

Tuotemerkki

Makuupussi.fi on Aalto Group Oy:n / Varuste.netin hallinnoima makuupussien verkkokauppa.
Asiakaspalvelu: 09 454 0707 (ma-pe klo 10-16), info@varuste.net
Shuriken-toiminnanohjaus